Een website voor uw wereldzaak

Ook uw wereldzaak als kleine ondernemer heeft een website nodig! Maar voor het gewenste resultaat moet de website (internet) onderdeel uitmaken van de marketing strategie.

Uw organisatie zoekt ondersteuning bij uw internetactiviteiten?

Vaak komt u daar zelf niet aan toe. Dat komt in het "bakje": dat moet ik nog eens doen. Terwijl u wel weet hoe belangrijk het is. Immers: nieuwe klanten die u vinden via internet is altijd leuk!

Mirantin Websites helpt u met het verwezenlijken hiervan. Wij helpen u, begeleiden u met het opzetten van een (nieuwe) website en regelen ook alle technische zaken. Ook helpen u met het bepalen / uitbreiden van de internet strategie.
U hoeft alleen maar na te denken over de boodschap die u wilt overbrengen, wij doen de rest.

Onze passie is het adviseren en ondersteunen van uw internet activiteiten.
Vaak is dat een zorg minder voor de toch al drukke ondernemer.

Wij maken samen met u een plan, bepalen met u hoe de internetsite eruit moet zien en realiseren de website voor u.
Mirantin Websites doet dit voor een prijs die past bij de grootte van uw bedrijf en uw website. Bovendien regelen wij het zo, dat u of uw medewerkers zelf de inhoud altijd en overal kunnen aanpassen. Daar heeft u ons niet voor nodig. Dat scheelt geld en tijd en uw website is altijd actueel.

Voor grotere organisaties komt er vaak nog meer bij kijken om de huidige site te veranderen, zaken toe te voegen of nieuwe, extra websites met nieuwe functionaliteiten te realiseren. Wij hebben ook ervaring met dergelijke grote en complexe projecten. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en adviseren.  Wij zorgen ervoor dat het vliegwiel gaat draaien en alles op tijd klaar is, hoe complex het ook is.