Over ons

Mirantin Websites is een jonge onderneming onder de vlag van Mirantin BV.

Mirantin kent een tal aan activiteiten die direct te maken hebben met het verbeteren van de klantrelatie en het professionaliseren van zakelijke activiteiten. Bij ons gaat het dus om u en uw klant!

Internet en websites zijn hiervan een essentieel onderdeel. Immers zakendoen betekent tegemoet komen aan de vraag van klanten. De ene klant pakt liever de telefoon, de andere klant een telefoongids.

Een steeds grotere groep wil het liefst alles via internet regelen of daar de gewenste informatie vinden. Als grote organisatie maar ook als klein bedrijf is het dus belangrijk om aan al deze wensen tegemoet te komen. Een goede en professionele website is hét bewijs dat u aan uw klanten denkt.

Wat klanten zouden willen zien op internet is breed en divers. Iedere internetgebruiker heeft andere wensen en zoekt andere antwoorden. Het is dan ook belangrijk om een website zo op te zetten dat iedereen er vindt wat hij of zij zoekt. Dat vraagt nogal wat van de aanpak en het ontwerp maar ook van de techniek.

Mirantin Websites heeft een brede ervaring in het in kaart brengen van internetprojecten, het opzetten van sites en het samenwerken met klanten of internetbezoekers. Zowel in het bedrijfsleven als voor non-profit organisaties. 
Daarnaast kunnen we de technische zaken realiseren.

De belangrijkste succesfactor is de mens.

Wat wil de bezoeker, wat wil de klant? Dat is de kracht van Mirantin Websites. Dat is waar wij onze ervaring hebben die wij graag in dienst stellen van uw activiteiten. Ook binnen de andere activiteiten van Mirantin is het steeds weer de mens waar wij ons primair op richten.

Marlène Geskes is de oprichter en directeur van Mirantin, Sequences en Sequences Public en een expert op het gebied van internetprojecten, klantgerichtheid en innovatieve dienstverlening. Zij is als adviseur en projectmanager betrokken bij Mirantin Websites en heeft al vele vooraanstaande projecten op haar naam staan. Als geen ander kan zij u ondersteunen in de totale realisatie van wat u wilt of denkt nodig te hebben. Een pragmatische aanpak is haar manier van werken waar u uw voordeel mee kunt doen.

Peter den Hertog is expert op het gebied van software bij een grote wereldwijde ICT-organisatie. Hij heeft zijn sporen verdiend niet alleen in de techniek maar zeker in het (mee)bepalen van de strategie en de positionering van organisaties op internet. Als adviseur en realisator van belangrijke websites is hij dé aangewezen persoon om u te ondersteunen in wat goed en handig is voor uw organisatie. Vervolgens kan hij ook zorgen dat dit gerealiseerd wordt. Het aanspreekpunt en de vertaler van ingewikkelde technische zaken naar een heldere en begrijpelijke aanpak, afgestemd op uw vraag.